Arrangementen

Home / Arrangementen
Patrick Ax Rebekka Kadijk Richard Schuil Barry Schep

Beachclinic biedt u de unieke mogelijkheid om elk evenement extra aan te kleden met een clinic, presentatie, toernooi en/of demonstratie verzorgd door één of meerdere van onze (ex-)topsporters in een sport naar uw keuze.

Wat zijn de opties?

Een combinatie van bovengenoemde voorbeelden behoort tot de mogelijkheden.

Een klant:

Nadat we verwelkomd werden door de organisatie op locatie bij horecagelegenheid Lookies te Nesselande met koffie en gebak, kregen we een presentatie van Olympisch kampioen Richard Schuil. Ambitieus als we waren na de inspirerende woorden en beelden, wilden we graag zelf het strand op om te ontdekken en ondervinden wat beachvolleybal inhoudt.

Na hard zwoegen in het zand en na het ontvangen van inhoudelijk technische en tactische tips van Richard Schuil waren we klaar om ons toernooi te starten. Spannende wedstrijden met veel strijd resulteerde in een terecht kampioensteam. Met z'n zessen mochten we aantreden tegen Richard Schuil en z'n beachmaatje. Helaas was het kampioensteam niet goed genoeg om van Olympisch kampioen Richard Schuil te winnen. Hij en z'n maatje verdedigden het hele veld uitstekend en maakten geen fouten met de aanval. Ze wisten bij zes man nog beter de vrije plekjes te vinden dan wij bij deze twee toppers.

Al met al een superleuke ervaring gehad op een prachtig strand met mooi weer en met de inspirerende begeleiding in handen van Richard Schuil. Dank!

Waar worden de clinics aangeboden?

Wij kunnen uw evenement van A tot Z organiseren. U geeft uw locatie van voorkeur aan en Beachclinic organiseert het evenement. Beachclinic kan ook onderdeel zijn van het door u georganiseerde evenement. U organiseert de locatie en horeca partner, Beachclinic verzorgt het sportieve programma.

Wat zijn de voorwaarden?

Beachclinic spreekt samen met u de geschikte datum af. Ook regelen wij, indien gewenst, de benodigde materialen. Bij slechte weersvooruitzichten zal in overleg besloten worden of het evenement door zal gaan of verplaatst zal worden naar een andere datum. Bij slechte weersvooruitzichten zal in overleg bekeken worden of het evenement verplaatst kan worden naar indoor locatie "The Beach": www.beach.nl.

Geïnteresseerd en/of op zoek naar meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met Richard de Kogel.

Powered by Coney